Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Τα πραγματικά αίτια μιας καταστροφικής μανίας που οδηγεί στο Χάος σε ένα κράτος διαφθοράς!!!

Από: ilovethessaloniki.blogspot.com

Ελάτε να ανακαλύψουμε όλοι μαζί τις πραγματικές αιτίες των γεγονότων….είστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας ..?

Χώρα
Μια χώρα που το μόνο που ξέρει εδώ και 30 χρόνια είναι να διαπλέκετε (με όποιον την κυβερνάει) προκαλεί τριγμούς στην κοινωνία , θυμό και μίσος….Μια χώρα πρωταθλήτρια σε όλα τα αρνητικά, ανεργία ,γενιά των 700, αναξιοκρατία, λαμωγιές, μίζες , μπίζνες με δημόσιο χρήμα, δημόσιο for ever και τα δικά μας παιδιά να είναι καλά και όλοι οι άλλοι να νανανα…πως μπορεί να εμπνέει έναν νέο άνθρωπο για να έχει όνειρα…..? Παντού διαφθορά ,κλεψιά ,υποκρισία, και στο βάθος ο ωχ αδελφισμός…Αυτές τις αξίες παράγει αυτή η χώρα τα τελευταία χρόνια ….

Κράτος
Υπάρχει και κράτος? Δύσκολο…αυτό δεν το λες κράτος….είναι ένα σύμπλεγμα διεφθαρμένων ανθρώπων , συναλλασσομένων, κολλημένων στο δεξιά και το αριστερά και όχι στην ουσία!! Δεν υπάρχει ρε παιδιά δεξιά και αριστερά ,υπάρχει μόνο λογική, δικαιοσύνη, Σεβασμός, αξιοκρατία, κανόνες, νόμοι….Αν δεν σταματήσει το κομματοκρατούμενο αυτό έκτρωμα θα φτάσουμε στο γκρεμό….

Οικογένεια
Για Ποια οικογένεια να μιλήσουμε ?Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στην Σύγχρονη Ελληνική πραγματικότητα….Η οικογένεια χάθηκε … Οι μοναδικές «αξίες» που παράγει το σημερινό έκτρωμα της οικογένειας είναι οι εξής: Εγωισμός, εγωισμός , εγωισμός…Δεν υπάρχει άλλωστε χρόνος….

Παιδεία
Να γελάσω τώρα ή μετά? ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΘΟΛΟΥ… Που είναι οι ικανοί δάσκαλοι, οι γεμάτοι όρεξη καθηγητές για να δώσουν κατευθύνσεις, να εμπνεύσουν με την συμπεριφορά τους, τους νεώτερους, να τους εξηγήσουν πως έχουν τα πράγματα ? Πουθενά ή μάλλον σε άλλο πλανήτη!! Και αυτοί είναι κατώτεροι των προσδοκιών… είναι και αυτοί δημόσιοι υπάλληλοι, είναι κομμάτι του συστήματος….

Πολίτες
Πολίτες του εαυτούλη μας , χωρίς καν την υποψία για συλλογικότητα, για ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο ,για τον συμπολίτη μας….

Παγκόσμια οικονομία
Κρίση με πιάνει κρίση με ότι αυτό συνεπάγεται…..και ακόμα δεν είδαμε τίποτα…που είσαι ακόμα!!

Ναι όλα αυτά είναι τα βαθύτερα αίτια για αυτό που επακολούθησε από την δολοφονία του Αλέξη….και φοβάμαι ότι θα υπάρξει και συνέχεια… Είναι ένας φαύλος κύκλος που οδηγεί σε πραγματικό αδιέξοδο και διχάζει στο τέλος την κοινωνία …Μια κατάσταση άρρωστη που προέρχεται από ένα σύστημα τόσων δεκαετιών αρρωστημένο…
Καμιά λύση όμως ?...........

Ή όλα πρέπει να αλλάξουν ή τότε μας περιμένουν δυστυχώς χειρότερα……το Μόνο που μπορώ εγώ να πω είναι:

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ!!ΝΑΙ ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: